get_queried_object(); $id = $cu->ID; ?>

Personvernerklæring

Datatilsynets er behandlingsansvarlig for personvernbloggen.no, og dermed ansvarlig for at behandling av personopplysninger skjer i tråd med norsk personvernlovgivning, dvs. personopplysningsloven. Making Waves er vår driftsleverandør og dermed databehandler for bloggen.

Kommentarer

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen.

Du kan legge igjen kommentarer uten å registrere deg. Legger du igjen navn og adresse, vil opplysningene bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan vurdere det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer.

Deling av innlegg

Når du deler innlegg, legges informasjonen inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

”Følg med” – abonnement

Du kan abonnere på innlegg ved å registrere deg. Du mottar da e-post fra oss når vi legger ut nye innlegg.

For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, som driftes av vår leverandør Making Waves. Opplysningene brukes ikke til noe annet enn å administrere abonnementet.

Velger du å si opp abonnementet, slettes opplysningene om deg fra databasen.

Webanalyse

Datatilsynet samler inn opplysninger om besøkende på bloggen. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for videreutvikle det redaksjonelle innholdet. Det samles inn aggregerte data om følgende:

  • hvor mange som besøker sidene
  • hvor lenge besøket varer
  • hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som da benyttes
  • hvor mange som deler et innlegg
  • hvor mange som liker et innlegg

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert form menes at vi ikke kan spore opplysningene tilbake til den enkelte bruker. Vi samler først inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres, slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene ”195.159.103.82”, brukes bare 195.159.103.xx.

Vi bruker analyseverktøyet Piwik. Dette er et verktøy med åpen kildekode (GPL) og som er installert på en egen server hos driftsleverandøren. Verktøyet er satt opp slik at cookies ikke benyttes. Vi respekterer også innstillinger for ”Do Not Track” i brukerens nettleser (gjelder headerne X-Do-Not-Track og DNT). Funksjonen for Do Not Track er inkludert i de fleste nye nettlesere. Den kan alternativt legges inn av brukeren selv.

Ta kontakt

Dersom du ønsker informasjon om hvordan vi håndterer opplysninger  på bloggen kan du ta kontakt med oss.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *