get_queried_object(); $id = $cu->ID; ?>

Debattregler

Vi setter stor pris på om du legger igjen kommentarer til innleggene.  Kommentarer modereres før de publiseres på bloggen, dette for å unngå spam.

For å legge igjen kommentarer kan du bruke skjemaet som finnes under hvert innlegg. Du trenger ikke å registrere deg. Hvis du ikke ønsker at dine kommentarer skal publiseres på bloggen, må du gjerne dele dem med oss på annen måte. Les mer om hvordan du kontakter oss på datatilsynet.no.

Vi oppfordrer alle til å holde debatten saklig.

Vi kan ikke kommentere saker som vi har til behandling. Vi fjerner eller modererer også innlegg som:

 • er i strid med norsk lov,
 • som bryter med alminnelig god takt og tone på nettet, eller
 • som er usaklig eller utenfor tema.

3 Kommentarer

 1. Tor-Arild

  Hei. Vil det være et brudd på personvernloven om et treningssenter gir ut informasjon om når et medlem trener og hvem medlemmet trener sammen med til et annet medlem?

  Svar
 2. keal

  En rekke blogg-poster har ikke noe kommentar-skjema under seg, men har tydeligvis hatt det – det finnes kommentarer til f.eks. den nyeste posten, «Privatliv langs veien». Mange gamle poster kan stadig kommenteres på, så det virker ikke som at kommentarfeltet automatisk stenges etter «n» dager.

  Hva er kriteriet for å stenge kommentarfeltet til enkelte blogg-poster (og ikke andre)?

  Svar
 3. Hilde

  Siden veiavgiften allerede faktureres via forsikringsselskapene kan vel dette like gjerne utvides og satsene settes etter hvilket antall årlige kilometer man har forsikret bilen for? Dvs man behøver ikke spore bilen.
  Skatten/veiavgiften kan sånn sett erstatte dagens bompenger ved at man får veiavgiften justert ut fra kjørelengde på forsikringen. Samfunnet slipper kostnaden ved å spore alle biler og veiavgiften justeres sammen med forsikringen i det man setter kjørelengde når man forsikrer bilen sin.

  Svar

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.